Австриските амбасадори од регионот во посета на Македонија

во категорија Македонија од

Австриските амбасадори во земјите од регионот денеска ќе бидат во посета на Република Македонија.

Во рамки на посетата, тие ќе се сретнат со претседателот на Собранието на Република Македонија Талат Џафери.

Извор: http://24vesti.com.mk/