Скопјанката Верка Пехчевска е меѓу 170-те пациенти кои чекаат бубрег од кадавер – Вакви трансплантации три години не се прават во Македонија

во категорија Здравство од
Скопјанката Верка Пехчевска е меѓу 170-те пациенти кои чекаат бубрег од кадавер – Вакви трансплантации три години не се прават во Македонија – Само Здравје


Извор:http://samozdravje.mk/