Поскапуваат нафтените деривати

во категоријата Економија

Од полноќ вечерва, нафтените деривати ќе се продаваат по нови цени. Дизелот и  Euro Super 98 ќе се зголемaт за половина денар. Додека цената на Super 95 останува непроменета и ќе се продава за 67 денари.

.

Извор: https://www.alsat-m.tv/mk