ПЕХАРОТ СЕКАКО ВО СЕМЕЈСТВОТО СТОЈКОСКИ: Кој ќе се радува, Кико или Боби?

во категоријата Спорт

Без разлика на тоа каков ќе биде исходот од големото финале, во семејството Стојкоски секако дека ќе се слави. Кристијан е синот, еден од најдобрите играчи на „пандевци“, додека Боби е таткото кој е во стручниот штаб на „лавовите“, значи ќе имаме дуел син против татко. Токму затоа без разлика кој ќе победи ќе биде запишано дека во домот на Стојкоски ќе дојде големиот трофеј, секако дека ќе има славје.

Извор: https://sportmedia.mk/