Николовски на местото од Кирацовски во СДСМ?!

во категоријата Македонија

Според неофицијални информации на ТВ21, вечерва на ЦО на СДСМ, Заев ќе разреши пет-шест министри, а министерот за земјоделие Љупчо Николовски деновиве ќе поднесе оставка, по што ќе ја преземе досегашната функција на Александар Кирацковски.

Екипа на ТВ21 се наоѓа пред седиштето на СДСМ, репортерката Светлана Унковска јавува дека министрите при доаѓањето во партиското седише не коментирале околу најавената метла на лидерот Заев.

Најнови информации донесуваме во вестите во 19:30. Гледај во живо!

Извор: https://tv21.tv/