МОЖНИ СОСТАВИ: И „лавовите“ и „пандевци“ со сите сили во атак на пехарот!

во категоријата Спорт

На неколку часови пред финалето СПОРТМЕДИА ги „открива“ можните состави на екипите финалисти. Се чини дека и Таневски и Тренчовски, двајцата стратези, ќе истрчаат со своите најдобри играчи. Нема премногу да се експериментира. Сепак останува можноста до стартот на мечот нешто да се промени во последен момент.

Извор: https://sportmedia.mk/