„Македонија блокира“ пред домот на Муковски – го повикаа да не гласа за уставните измени

во категоријата Македонија

Припадинци на Граѓанското движење против уставните промени „Македонија блокира“ вечерва  од пред домот на пратеникот Крсто Мукоски во Вевчани ги почнаа своите најавени протести пред домовите на пратениците од опозицијата кои гласаа за потребата од уставни измени.

За повеќе инфо на овој линк: https://1tv.mk/category/makedonija/