ЛУДНИЦА: Што ли направи Шкупи!!! Тоа е тим со големи мади.а!!!

во категоријата Спорт

Да имаш 0:1 во 90. минута, а ти требаат два гола, и тие во судиското продолжение да ги постигнеш и тоа на гости кај Работнички, е за тоа навистина секоја чест, ти си тим кој има големи МАДИ.А. Тоа попладнево го направи Шкупи. На чаирчани им требаше да го победат Работнички и да излезат во Европа. Одиграа навистина борбени 90. минути, на крајот имаа можеби и среќа, но имаа и храброст, веруваа во себе до крај и на крај ги израдуваа своите фанови. Победија со 2:1. Нема сомневање, ова е супер успех за составот на стратегот Умит Каран.

А СЕГА, СЕГА ЧАИР ЌЕ ГОРИ…ни малку не се сомневајте во тоа…

Извор: https://sportmedia.mk/