Косово во регионот бара алтернатива за производите од Србија и БиХ

во категоријата Свет

Косово ги истражува пазарите на земјите од регионот со кои ќе ги надомести производите кои до пред 15 дена се увезувале од Србија и Босна и Херцеговина, по 100 отсто зголемување на таксите.

За повеќе инфо на овој линк: https://1tv.mk/category/svet/