Како Ахмети ја коментира изјавата на Заев дека е најпопуларен политичар меѓу Албанците?

во категоријата Македонија

Зоран Заев пред неколку дена на гостувањето во #ClickPlus истакна дека тој е најпопуларниот политичар меѓу албанците. Какво е мислењето на Али Ахмети по тој став на премиерот, кажува за ТВ21:

Извор: https://tv21.tv/