Земјотрес почувствуван во Македонија

во категоријата Македонија

Земјотрес од 2.9 степени е почувствуван во Источна Македонија.

Епицентарот бил на 5 км од Пехчево, односно на 10 км од село Владимирово.

Потресот бил на 2 км длабочина.

Извор: https://tv21.tv/