Заев: Антикорупциска кажа, испраќам наредба до сите да се повлечат од работните места

во категоријата Македонија

„Еве ги денеска одлуките, директно испраќам наредба до сите, веднаш да се повлечат од работните места каде што се. Само така ќе функционира системот. Државната антикорупциска комисија е независна институција и очекувам да ги соопшти резултатите што ги најави и за другата страна оти тие беа примерот за непотизмот во државата и целото партиско, но и роднинско вработување. Очекувам и за другата страна“, рече Заев вечерва од Прилеп.

Извор: https://tv21.tv/