Вооружен грабеж во филијалата наТутунска банка во Бутел

во категоријата Македонија

Подружницата на “Тутунска банка” во Бутел денес е плен на вооружен грабеж. На местото на настанот веќе има бројни полициски сили кои работат на расветлување на случајот. Во моментов нема пријава за повредени лица или пак за износот на украдени пари.

.

Извор: https://www.alsat-m.tv/mk/