(ВИДЕО) Тевдовски и Славески „се спукаа“ за прогресивниот данок

во категоријата Бизнис

Гацов: За новиот данок потребни нови с…

Даночниот експерт, Павле Гацов, во денешната емисија „Економски Магазин“, на АЛСАТ-М, истакна дека воведувањет…
Прочитај повеќе…

Извор: https://www.alsat-m.tv/mk/