ВИДЕО: ТВ21 го сними големото невреме во Грција од авион

во категоријата Регион

Вчерашното невреме во Грција придонесе да има многу електрични празнења во областа на полустровот Халкидики и околината на Солун.

Еве како изгледаше неколку секунди снимано од авион:

Извор: https://tv21.tv/mk