(ВИДЕО) Пожари кај Групчин и Желино

во категоријата Македонија

Нов пожар избувна и во селото Групчин во општина Желино. Пожарникарите се веќе на местото на настанот и прават напори да го контролираат пожарот и да го изгаснат целосно.

Во меѓувреме пожарот што вчера избувна кај скопската населба Пинтија, цепосно  е изгаснат.

.

Извор: https://www.alsat-m.tv/mk/