Атина и одговори на Тирана: Ги расветливме сите случаи, го осудуваме расизмот

во категоријата Свет

Официјална Атина и одговори на Албанија во врска со последните убиства на Албанци во Грција.

За повеќе инфо на овој линк: https://1tv.mk/category/svet/