Апликацијата МојДДВ е достапна и за корисниците на iOS на Аpple store

во категоријата Македонија

Апликацијата МојДДВ е достапна и за корисниците на iOS на Аpple store. За да ја инсталирате кликни ТУКА

Извор: https://tv21.tv/