Претходно

Бугарски научници бараат од државата јавно да ја признае својата одговорност во прогонот на Евреите

Следно

Мицкоски: Кога човек е слаб, немоќен и кукавица тогаш за да се прикаже жртва го вовлекува своето семејство

Latest from Blog